Wilsbekwaamheid is het vermogen om weloverwogen beslissingen te nemen. Dit is van vitaal belang, vooral wanneer er medische, financiƫle of juridische kwesties moeten worden beslist. Het kan gebeuren dat u in de toekomst wilsbekwaamheid verliest, bijvoorbeeld door ziekte of ouderdom. Met ons Wilsbekwaamheidsonderzoek kunt u uw wilsbekwaamheid officieel laten vaststellen.

Het E-WZD Wilsbekwaamheidsonderzoek:

**1. Professionele Beoordeling: Onze ervaren en gecertificeerde specialisten voeren een diepgaand onderzoek uit om uw huidige wilsbekwaamheid vast te stellen. Dit omvat gesprekken, tests en observaties om uw capaciteiten nauwkeurig te beoordelen.

**2. Maatwerk: Onze benadering is persoonlijk. We begrijpen dat iedereen uniek is, en we zorgen ervoor dat het onderzoek en de beoordeling afgestemd zijn op uw specifieke situatie en behoeften.

**3. Documentatie: Na het voltooien van het onderzoek ontvangt u een uitgebreide wilsbekwaamheidsverklaring. Deze verklaring is juridisch erkend en kan in verschillende situaties worden gebruikt, zoals medische ingrepen, financiƫle transacties, testamenten en meer.

**4. Gemoedsrust: Met een wilsbekwaamheidsverklaring heeft u de gemoedsrust dat uw wensen zullen worden gerespecteerd, zelfs als u niet in staat bent om zelf beslissingen te nemen. U blijft de regisseur van uw eigen leven.

**5. Gemak: Ons proces is eenvoudig en gestroomlijnd. U kunt binnen een redelijke termijn uw wilsbekwaamheid laten vaststellen en de verklaring verkrijgen